Avreise
Avreise
Navn og adresse
Betaling
Kvittering

Et sommermåltid du aldri glemmer


De spektakulære åpningsmiddagene til Mjøsgårdene går det gjetord om.

- Sommerkvelden,  når det er på det fineste og vi virkelig kan prise sommeren, utsikten, det vakre bordet i det grønne, den lokale maten med historie og mening, matgleden, fellesskapet, historisk hage, storgårdsmiljø, kulturarv. En opplevelse på så mange plan.

I år er det Simenstad som inviterer til hageselskap. Vertinne Brit Skurdal Braastad er kjent for sin Grønn Gourmet. Konseptet betyr mat som er fargerik, sunn og overraskende. Simenstadkjøkkenet overrasker nå enda mer ved å by på festmiddag med ville vekster fra Simenstadhagen og hamnelykkja og gjør det som gror rundt oss til festmat. Håndplukket med tolmod og fagkunnskap. Temaet er «Sankerens gjestebud»

Visste du at rogskudd smaker som marsipan, at geitramsskudd er naturens asparges og at almetreet er interessant i matsammenheng? Som en kuriositet, skal du få smake barkebrød fra alm. Urtetrekt fisk står på menyen, paté av rådyr fra Simenstadhøgda, og smaker fra kjøkkenhagen og frukthagen. Rabarbradronninga Brit dekker ute på gårdens fineste sted, og bordet fylles med mange retter fra det fargerike og smakfulle Simenstadkjøkkenet.

Bli med på åpningsmiddagen 28. juni.


Dato: Fredag 28.juni, kl 18.00

Inkludert:
Aperitiff og fingermat
Mange retter fra  Simenstadkjøkkenet
Nye ideer og inspirasjon
Program ved bordet
Matglede med andre matinteresserte

Drikkevarer kommer i tillegg. Salg av vin, øl og fruktdrikker fra Simenstad

Pris fra kr. 660,-

Avreise
Navn og adresse
Betaling
Kvittering

VELG ALTERNATIV OG DATO

Voksne
2

De spektakulære åpningsmiddagene til Mjøsgårdene går det gjetord om.

- Sommerkvelden,  når det er på det fineste og vi virkelig kan prise sommeren, utsikten, det vakre bordet i det grønne, den lokale maten med historie og mening, matgleden, fellesskapet, historisk hage, storgårdsmiljø, kulturarv. En opplevelse på så mange plan.

I år er det Simenstad som inviterer til hageselskap. Vertinne Brit Skurdal Braastad er kjent for sin Grønn Gourmet. Konseptet betyr mat som er fargerik, sunn og overraskende. Simenstadkjøkkenet overrasker nå enda mer ved å by på festmiddag med ville vekster fra Simenstadhagen og hamnelykkja og gjør det som gror rundt oss til festmat. Håndplukket med tolmod og fagkunnskap. Temaet er «Sankerens gjestebud»

Visste du at rogskudd smaker som marsipan, at geitramsskudd er naturens asparges og at almetreet er interessant i matsammenheng? Som en kuriositet, skal du få smake barkebrød fra alm. Urtetrekt fisk står på menyen, paté av rådyr fra Simenstadhøgda, og smaker fra kjøkkenhagen og frukthagen. Rabarbradronninga Brit dekker ute på gårdens fineste sted, og bordet fylles med mange retter fra det fargerike og smakfulle Simenstadkjøkkenet.

Bli med på åpningsmiddagen 28. juni.

Slik går turen:

Hageselskap på Simenstad