Avreise
Avreise
Navn og adresse
Betaling
Kvittering

Food Tour Mjøsgårdene 2


Smak deg gjennom sju staselige Mjøsgårder og det vakre kulturlandskapet i mellom.

Du får høre om gårdene, maten, produksjonen, landskapet og historien, og møter vertskapet på hver gård. Vår egen Ingerine Amundsen fra Lier gård er guide.

Turen går i veteranbuss med start i Brumunddal og slutt ved Bryhni gård, og det er  også mulig å overnatte på en Mjøsgård for den som ønsker det.

Program:
Simenstad gård -  Brit byr på smaker fra den vedfyrte bakerovnen i bryggerhuset, ulike brød med spennende topping fra Simenstadkjøkkenet.
Sigstad gård - Hos Julie får du smake spennende varianter av gårdens frilansgriser, blant annet spekeskinke, pølser og leverpostei.
Sveinhaug gård - Ingeborg serverer rustikke, velsmakende småretter fra Sveinhaugkjøkkenet basert på sesongen i den økologiske kjøkkenhagen, og de aller beste råvarene i området. 
Hovelsrud gård - Omvisning i den prisbelønte fantastiske hagen med gamle plantesorter og en unik kjøkkenhage. Det blir smaksprøver og servering av egen fruktdrikk.
Skafferiet - Charlotte serverer småmat og himmelsk kake i den idylliske hagekaféen.
Edel Design - Vi vandrer i det økologiske solbærfeltet og i galleriet. Vertskapet serverer solbærsmoothie.
Bryhni søndre - Vertskapet som importerer egne viner, inviterer til vinsmaking og gode smaker fra kjøkkenhagen.


Turen starter og slutter på Brumunddal stasjon.

Prisen inkluderer en hel dag med mat og drikke, transport og guide. Kjøp av togbillett Stange – Brumunddal og alkoholholdige drikkevarer (bortsett fra vinsmaking som er inkludert) kommer i tillegg.

Varighet: kl 11.00-21.00.
Overnatting på Bryhni Søndre kan bestilles i tillegg:  tlf. 97 65 58 58 

Pris fra kr. 1 750,-

Avreise
Navn og adresse
Betaling
Kvittering

VELG ALTERNATIV OG DATO

Voksne
2

Smak deg gjennom sju staselige Mjøsgårder og det vakre kulturlandskapet i mellom.

Du får høre om gårdene, maten, produksjonen, landskapet og historien, og møter vertskapet på hver gård. Vår egen Ingerine Amundsen fra Lier gård er guide.

Turen går i veteranbuss med start i Brumunddal og slutt ved Bryhni gård, og det er  også mulig å overnatte på en Mjøsgård for den som ønsker det.

Program:
Simenstad gård -  Brit byr på smaker fra den vedfyrte bakerovnen i bryggerhuset, ulike brød med spennende topping fra Simenstadkjøkkenet.
Sigstad gård - Hos Julie får du smake spennende varianter av gårdens frilansgriser, blant annet spekeskinke, pølser og leverpostei.
Sveinhaug gård - Ingeborg serverer rustikke, velsmakende småretter fra Sveinhaugkjøkkenet basert på sesongen i den økologiske kjøkkenhagen, og de aller beste råvarene i området. 
Hovelsrud gård - Omvisning i den prisbelønte fantastiske hagen med gamle plantesorter og en unik kjøkkenhage. Det blir smaksprøver og servering av egen fruktdrikk.
Skafferiet - Charlotte serverer småmat og himmelsk kake i den idylliske hagekaféen.
Edel Design - Vi vandrer i det økologiske solbærfeltet og i galleriet. Vertskapet serverer solbærsmoothie.
Bryhni søndre - Vertskapet som importerer egne viner, inviterer til vinsmaking og gode smaker fra kjøkkenhagen.

Slik går turen:

Food Tour