Avreise
Avreise
Navn og adresse
Betaling
Kvittering

Food Tour Mjøsgårdene


Smak deg gjennom seks staselige Mjøsgårder og det vakre kulturlandskapet i mellom.

Du får høre om gårdene, maten, produksjonen, landskapet og historien, og møter vertskapet på hver gård. Vår egen Ingerine Amundsen fra Lier gård er guide.

Turen går i veteranbuss med start og slutt ved Brumunddal stasjon, og det er  også mulig å overnatte på en Mjøsgård for den som ønsker det.

Program:
Simenstad gård -  Brit byr på smaker fra den vedfyrte bakerovnen i bryggerhuset, ulike brød med spennende topping fra Simenstadkjøkkenet.
Sigstad gård - Hos Julie får du smake spennende varianter av gårdens frilansgriser, blant annet spekeskinke, pølser og leverpostei.
Sveinhaug gård - Ingeborg serverer rustikke, velsmakende småretter fra Sveinhaugkjøkkenet basert på sesongen i den økologiske kjøkkenhagen, og de aller beste råvarene i området. 
Hovelsrud gård - Omvisning i den prisbelønte fantastiske hagen med gamle plantesorter og en unik kjøkkenhage. Det blir smaksprøver og servering av egen fruktdrikk.
Skafferiet - Charlotte serverer småmat og himmelsk kake i den idylliske hagekaféen.
Edel Design - Vi vandrer i det økologiske solbærfeltet og i galleriet. Vertskapet serverer solbærsmoothie.


Turen starter og slutter på Brumunddal stasjon.

Prisen inkluderer en hel dag med mat og drikke, transport og guide. Kjøp av alkoholholdige drikkevarer kommer i tillegg.
Ta med deg egen drikkeflaske til bussturen.

Varighet: kl 11.00-18.30

Pris fra kr. 1 450,-

Avreise
Navn og adresse
Betaling
Kvittering

VELG ALTERNATIV OG DATO

Voksne
2

Smak deg gjennom seks staselige Mjøsgårder og det vakre kulturlandskapet i mellom.

Du får høre om gårdene, maten, produksjonen, landskapet og historien, og møter vertskapet på hver gård. Vår egen Ingerine Amundsen fra Lier gård er guide.

Turen går i veteranbuss med start og slutt ved Brumunddal stasjon, og det er  også mulig å overnatte på en Mjøsgård for den som ønsker det.

Program:
Simenstad gård -  Brit byr på smaker fra den vedfyrte bakerovnen i bryggerhuset, ulike brød med spennende topping fra Simenstadkjøkkenet.
Sigstad gård - Hos Julie får du smake spennende varianter av gårdens frilansgriser, blant annet spekeskinke, pølser og leverpostei.
Sveinhaug gård - Ingeborg serverer rustikke, velsmakende småretter fra Sveinhaugkjøkkenet basert på sesongen i den økologiske kjøkkenhagen, og de aller beste råvarene i området. 
Hovelsrud gård - Omvisning i den prisbelønte fantastiske hagen med gamle plantesorter og en unik kjøkkenhage. Det blir smaksprøver og servering av egen fruktdrikk.
Skafferiet - Charlotte serverer småmat og himmelsk kake i den idylliske hagekaféen.
Edel Design - Vi vandrer i det økologiske solbærfeltet og i galleriet. Vertskapet serverer solbærsmoothie.

Slik går turen:

Food Tour