Avreise
Avreise
Navn og adresse
Betaling
Kvittering

Bakerovnskurs med Else 'Sprossa'


Else ”Sprossa”  Rønnevig har vekt interessen for bakerovner over hele landet og har skrevet flere bøker om temaet.  Møt fantastiske SPROSSA og lær om bakerovnens muligheter. Bakerovnen har vært en viktig del av norsk matkultur og har nå fått fornyet interesse. Sprossa er inspirasjonskilde og faglig veileder for mange som drømmer om å skaffe seg bakerovn.

Else “Sprossa” Rønnevigs praktbok om emnet «Bakerovnen» er allerede trykket i nye opplag. Her er også en omfattende reportasje om Simenstad og hun skriver. ”Ved flere anledninger har jeg vært invitert til å holde bakerovnskurs på Simenstad, vakrere bryggerhus og bedre bakerovn skal du lete lenge etter. Alle er opptatt av godt brød, og det å bake sitt eget brød og få det med seg hjem bringer fram gode følelser.”

 


Tid: Søndag 28. september kl 10.00 – 18.00

Pris: Kr 2750,- inkludert kurs, gode smaker gjennom dagen, brød med hjem, spesielle omgivelser på Simenstad.

Pris fra kr. 2 750,-

Avreise
Navn og adresse
Betaling
Kvittering

VELG ALTERNATIV OG DATO

Voksne
2

Else ”Sprossa”  Rønnevig har vekt interessen for bakerovner over hele landet og har skrevet flere bøker om temaet.  Møt fantastiske SPROSSA og lær om bakerovnens muligheter. Bakerovnen har vært en viktig del av norsk matkultur og har nå fått fornyet interesse. Sprossa er inspirasjonskilde og faglig veileder for mange som drømmer om å skaffe seg bakerovn.

Else “Sprossa” Rønnevigs praktbok om emnet «Bakerovnen» er allerede trykket i nye opplag. Her er også en omfattende reportasje om Simenstad og hun skriver. ”Ved flere anledninger har jeg vært invitert til å holde bakerovnskurs på Simenstad, vakrere bryggerhus og bedre bakerovn skal du lete lenge etter. Alle er opptatt av godt brød, og det å bake sitt eget brød og få det med seg hjem bringer fram gode følelser.”

 

Slik går turen:

Bakerovnskurs med Else 'Sprossa'
Lunsj på Simenstad gård